Philips wifi hjemmekino

Annonse


Hjemmekino med Wifi

Philips wifi hjemmekinoHjemmekinoanlegget MX6000i er i følge Philips det første produktet i sitt slag med full støtte for trådløst Internett.

I tillegg til nettforbindelsen via et USB-adapter har anlegget CD- og 5.1 kanals DVD-avspilling med trådløs tilgang til multimediainnhold på PC og internett. 5-skuffers plateveksler gir god betjeningskomfort. Samt avspilling av både DVD, VCD, SVCD, MPEG-4, DivX, CD, MP3-CD og bilde-CD.

Materiale fra portal

Via Philips-portalen my.philips.com gis det tilgang til en rekke innholdsleverandører av film, musikkvideoer, spill og musikk. Man kan også tegne abonnement for tilgang til et større utvalg. Via internett vil apparatet oppdatere sin egen software automatisk med f. eks. nye menytekster og formater, heter det i pressemeldingen fra Philips.

Prisen for anlegget vil i Norge ligge på ca. 8500 kroner, inklusive DVD-spiller, receiver og fem høyttalere, pluss subwoofer.Flere opplysinger på Streamium.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse