Nokia 6680 (liten)?

Annonse


Fet 3G-mobil fra Nokia

Nokia 6680 (liten)?På en tsjekkisk nettside har det dukket opp bilder av det som skal være en ny 3G-mobiltelefon fra Nokia. Stemmer disse bildene og dataene med sannheten kan det bli en virkelig kul 3G-mobil vi har i vente.

To kameraer

Nokia lanserte nylig sin 6630 i Norge – en 3G-mobil med kameraet plassert på baksiden, slik at videotelefoni ble upraktisk. 6680 er imidlertid utstyrt med ett kamera på fronten av telefonen, samt ett på baksiden. Dette vil gjøre toveis videotelefoni mulig.

En annen gledelig nyhet er at Nokia ser ut til å introdusere linsedeksel på denne mobiltelefonen. Dette er en funksjon som har vært sårt savnet på de siste modellene fra den finske mobilgiganten.

Nokia 6680 (bak)?

3D-meny

Nå må jeg innrømme at mine kunnskaper i tsjekkisk er mer eller mindre ikke-eksisterende. Allikevel mener jeg å forstå at telefonen skal være utstyrt med det velkjente operativsystemet Series 60.

Annonse


Videre kan det virke som om mobilen vil komme med ny 3D-meny. Forhåpentligvis vil det da bli like lekre menyer som det vi har blitt vant til fra Sony Ericsson.

Nå får vi bare håpe at historien og bildene fra Tsjekkia stemmer.

Kilde: Mobil.cz
Kilde: Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse