iPhone

Annonse


Rykter om Apple-mobil

iPhoneEtter den enorme suksessen til Apple de siste årene med sine bærbare musikkspiller er det ikke overraskende at mange tenker tanken at det hadde vært kult med en like fet mobiltelefon – en såkalt iPhone.

Derfor florerer også ryktene på nettet om at Apple faktisk har vist frem en prototyp av en slik mobiltelefon. Noen hevder å ha sett den. Noen hevder å kjenne noen som har sett den.

Tilfeldig møte

Karen som driver TreoMac.com (et nettsted for Mac- og Treo-interesserte) møtte nylig en Motorola-ansatt på toget. Denne kunne fortelle om en Apple-mobil som hadde blitt sendt rundt på kontorene til Motorola.

Telefonen skal visstnok inneholde Motorola-komponenter. Ifølge de som har sett telefonen skal den inneholde iTunes og iPhoto. På toppen av telefonen skal det se ut til å være en kortplass og på bunnen av telefonen en USB-port.

Annonse


iTunes på mobilen

Apple og Motorola kunne tidligere i år fortelle at flere av Motorolas fremtidige mobiltelefoner vil bli utstyrt med en mobil versjon av musikkprogrammet iTunes.

– Med sine 1,5 milliarder abonnenter ved utgangen av 2004 er mobilmarkedet en fenomenal mulighet til å få iTunes i hendene på en flere musikkelskere verden over, sa Steve Jobs den gangen.

Kilde: Engadget
Kilde: TreoMac.com
Esato

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse