Ill.: Electronic Arts

Annonse


Skjermbilder fra Xbox 2/PS3

Ill.: Electronic ArtsVed en nylig avholdt presentasjon kunne Electronic Arts vise skjermbilder fra det selskapets økonomisjef Waren Jensen hevdet var skjermbilder fra neste-generasjons spillkonsoller.

Omstridte bilder

Det er ikke kjent hvorvidt bildene er fra Playstation 3 eller Xbox 2 (Nintendos neste spillkonsoll er utelukket, da EA ikke nevnte dem overhodet i løpet av nevnte presentasjon), og heller ikke hvilke kommende spilltitler de er hentet fra.

– Se for deg at figurene i et fotballspill uttrykker ekte følelser. Det er mulig med neste generasjons teknologi, sa Jensen.

Bildene du ser her har vært gjenstand for en viss debatt på nettet allerede, da enkelte hevder – til tross for Jensens påstand – at dette høyst sannsynlig bare er bilder fra pregenererte filmklipp – og ikke fra faktisk spillbare scener.

Annonse


Presentert av EAs Warren Jensen som skjermbilder fra neste-generasjons spillkonsoller (Xbox 2 og/eller Playstation 3)

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

– Nettspill vil ta over

Jensen har også spådd slutten for butikk-spill innen tre til fem år, da neste generasjons spill i stadig større grad vil selges via nett og nedlastes med konsollenes innebygde trådløse nettoppkobling.

Det er forventet at både Xbox 2 og Playstation 3 vil bli vist frem på E3-messen neste mai, og at de nye konsollene deretter lanseres i løpet av 2006.

Kilde:
Gamesradar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse