Surround

Annonse


Flerkanals-MP3 klar

SurroundPakken som nå er lagt ut på Fraunhofer.de inneholder en MP3 flerkanalsspiller (5.1 – fem kanaler pluss subkanal) for Windows XP og 2000, samt et utviklingsverktøy som lar deg kode surround-materiale selv. I tillegg får du en plugin for MP3-programmet Winamp, slik at du kan spille av flerkanalsmateriale med dette.

Blir betalvare i 2005

Programvaren er helt gratis fram til nyttårsaften. Etter denne datoen vil spilleren fortsatt virke som før, men de som ikke har lastet ned gratisversjonen vil trolig måtte betale for programvaren i 2005.

Fraunhofer vil nemlig lisensiere den ut til tredjepartsprodusenter som etter alt å dømme vil ta betalt.

En Mac OS X-versjon lanseres 17. desember, mens noen Linux-versjon foreløpig ikke er annonsert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse