Thunderbird

Annonse


Nytt gratis e-postprogram

ThunderbirdOm Microsoft eller Qualcomm skjelver i buksene, skal være usagt. Men deres gratis e-postprogrammer Outlook Express og Eudora har lenge vært standard vare på PC-er der eierne ikke vil bruke penger på Microsofts Office-pakke med e-post- og planleggingsverktøyet Outlook på kjøpet.

Firefox-avlegger

Thunderbird kommer fra de samme menneskene som ga deg nettleseren Firefox, som etter at den første helt ferdige versjonen ble lagt ut på nettet 9. november har tatt et godt jafs av både Microsoft Explorers og trolig også Operas markedsandel.

Om Thunderbird vil gjøre det samme, gjenstår å se. Men det er likevel grunn til å tro at mange vil prøve programmet.

Skreddersøm

Mozilla lover nemlig både verdens mest effektive spamfilter, IMAP-støtte og innebygd RSS og nyhetsgrupper. Og viktigst av alt: Et nærmest stort utvalg av såkalte «extensions» (utvidelser), som gjør at du kan skreddersy programmet etter eget hode.

Annonse


En nesten ferdig betaversjon finner du her:

Mozilla-org
Firefox.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse