Nokia 6630

Annonse


Norsk 3G-åpning i dag

Nokia 6630– Det er med stolthet og spenning vi markerer starten på en ny epoke i norsk mobilhistorie. Det nye mobilnettet dekker ved åpningen omtrent halvparten av befolkningen, og vi lover å fortsette utbyggingen som planlagt, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i en pressemelding fra Telenor.

Dekker halve befolkningen

Telenors UMTS-nett dekker i overkant av to millioner mennesker i 70 byer og tettsteder.

Innen mars neste år blir vi lovet dekning i 132 byer og tettsteder, og dekning for alle tettsteder med mer enn 200 innbyggere i 2007.

Oppstartstilbud
Til å begynne med vil videosamtaler være gratis for Telenor Mobils kunder. Mobil-TV og vanlig datatrafikk koster i en kampanjeperiode aldri mer enn maksimalt fem kroner per døgn for privatkunder.

Annonse


For å bruke 3G-tjenesten trenger du en telefon med EDGE eller UMTS-telefon.Vanlige samtaler takseres av Telenor som i dag, avhengig av abonnementstype.

Nokia først ut

Telenor har valgt Nokia 6630 som den første telefonen på det norske markedet med støtte for WCDMA/3G.

– Vi gratulerer Telenor med lanseringen av Norges første kommersielle 3G-nettverk og er svært fornøyd med at Telenor har valgt Nokia som sin første 3G-partner i dette ledende markedet for mobile bildetjenester. Med avanserte funksjoner for bildehåndtering og smart datafunksjonalitet, er Nokia 6630 som skapt for å ta i bruk 3G-tjenester, sier salgsssjef Ukko Lappainen i Nokia i en pressemelding som ble sendt ut i dag morges.

NRK «tjuvstartet» i går med TV-sendinger over det nye 3G-nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse