Tomt for Playstation 2

Playstation 2 ny modell

Playstation 2 ny modellDen nylanserte, mindre utgaven av Playstation 2 har blitt revet bort fra butikkhyllene langt raskere enn Sony klarer å levere.

I underkant av 20 000 av de nye modellene har hittil blitt solgt i Norge, men distributør Nordisk Film hadde håpet egentlig å selge opptil tre ganger så mye.

– Vi ligger dårligere an enn forventet. Det er leveringsproblemer over hele verden, fordi en tredjepartsleverandør i Japan ikke klarer å levere nødvendige deler, bekrefter salgsdirektør Espen Tollefsen i Nordisk Film Interactive.

Annonse

Litt, men langt fra nok

Siden de gamle PS2-modellene ikke lenger skal selges, kan det dermed bli vanskelig å oppdrive konsoller i tiden frem mot jul.

– Vi får inn maskiner ukentlig som vi sender ut, men langt fra det antallet vi har behov for. Derfor vil nok en del butikker være utsolgt, sier Tollefsen til ITavisen.no.

Kan bli Xbox-mangel

Også Microsoft sier de frykter leveringsproblemer de neste ukene.

– Det ser ut til at vi kan få problemer med å supplere xbox i enkelte kjeder i Norge frem mot jul. Vi mener det blant annet er prisnedsettelsen som har skapt den store etterspørselsen vi merker nå, sier Silje Thoresen i Microsoft.

Annonse
Annonse