Styr TV-kvelden fra PC-en

WelltonWay

Wellton MMCMed WelltonWays MMC kommer all musikk, TV-kanaler, radiokanaler (både nett og FM/DAB) og optiske enheter (CD/DVD) opp som knapper på TV-skjermen. Det samme gjør Internett-funksjoner som web og e-post.

Systemet kan styres både fra mobiltelefon og Internett via en standard nettleser som Internet Explorer. Herfra kan man for eksempel programmere systemet til å ta opp fra TV.

To pakker

Nå lanserer Bergens-firmaet TCI Computing systemet i Norge. Du kan få en fullt utstyrt PC med systemet ferdig installert for 13 550 kroner. Om du har PC fra før (prosessor tilsvarende Pentium 4 eller minimum 2 GHz kreves), kan du nøye deg med en programvare/TV-tunerpakke til 2450 kroner.

Annonse

– Windows Media Center Edition imponerende, og vi selger gjerne det også når det kommer. Men det foreligger jo ennå ikke noen versjon tilpasset Norge. Dessuten gjør WelltonWay-systemet en del ting som ikke Meda Center gjør, sier Geir Johansen i TCI Computing til ITavisen.no.

Annonse
Annonse