Opera Mobil

Annonse


Opera for alle skjermer

Opera MobilERA (Extensive Rendering Architecture) betyr at du ikke lenger opplever å møtte skyve siden sidelengs for å få med deg hele teksten. I tillegg slipper du at en tredel av teksten forsvinner ut av arket når du sender en interessant nettside til skriveren din.

Funker på alt

Teknologien er en videreutvikling av Operas arbeid med å tilpasse nettleseren sin til mobilskjermer og PDA-skjermer. Nå overføres dette også til PC-skjermen og skriveren.

– Operas visjon er å sette folk i stand til å lese sine favoritt-nettsider på hvilken som helst enhet. ERA betyr at brukere kan ha en flott Internett-opplevelse på hvilken som helst skjerm, uavhengig av nettidens vidde, tabeller eller rammer, sier Opera-sjef Jon S. Von Tetzchner i en pressemelding.

Kommer i 7.60

Han betegner ERA som en milepæl innen lesing av nettsider.

ERA kommer først i den neste versjonen av Opera, 7.60. Denne er nå i betaversjon, som kan lastes ned på my.opera.com/forums.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse