www.mobile-gadgets.net

Annonse


Nokia med musikktelefon?

www.mobile-gadgets.netPå nettstedet mobile gadgets har det dukket opp veldig realistiske bilder på en ny mobiltelefon fra Nokia. Modellen, som hevdes å hete Neo, skal ifølge ryktene på nettstedet være en musikktelefon.

Uten harddisk

Hvorvidt denne telefonen kan være en musikktelefon kan imidlertid diskuteres. Nokia Neo er nemlig ikke utstyrt med harddisk. Den har et internt minne på omtrent syv megabyte. Samtidig har den en kortplass, som kan brukes til SD-/MMC-kort.

Men med dagens minnekort vil man uansett ikke kunne øke minnet til noe som gjør Neo til en rival til Apple iPod. Med maksimum kapasitet på kortene vil man kunne nærme seg kapasiteten på iPod Mini, men allikevel vil det være snakk om en begrenset MP3-spiller.

Derfor er det kanskje mer nærliggende å tro at dette kun er en vanlig mobiltelefon fra Nokia. Ut fra bildene vi har sett er den ikke overraskende også utstyrt med kamera.

Annonse


Minner om iPod

Grunnen til at den nye modellen sammenlignes med Apple iPod er utvilsomt det karakteristiske scrollhjulet. Dette skal brukes til å både taste inn meldinger og til å ringe med.

ITavisen.no har så vidt fått testet designmobilen Nokia 7280, som også benytter seg av samme type scrollhjul. Overraskende nok går det veldig raskt å sette seg inn i dette, selv om vi trenger mer testing for å kunne si om dette er fremtidens måte å navigere på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse