Svettetokt på Playstation

EyeToy Kinetic

EyeToy KineticPressemeldingen fra Sony lover ikke bare bedre kondis, men også mulighet for økt reaksjonsevne, bedre holdning, balanse, pust, og rett og slett en finere kropp. Fabelaktig nytt for sofakropp-spillere, med andre ord.

Nike Motionworks har stilt med treningsekspertise, og sørget for at spillet er korrekt utstyrt med både oppvarmingsøvelser og tøying. Spillet skal også kunne fungere som en personlig trener, og skal også ha en viss utdannende effekt gjennom å inneholde informasjon om hvorfor man gjør øvelsene i de forskjellige trim-programmene

Ny linse gir mer spillerom

Spillet skal leveres med en ny vidvinkel-linse som plasseres foran det vanlige EyeToy-kameraet, og som dermed skal gjøre bevegelsesfriheten enda større.

Annonse

EyeToy har fire forskjellige hovedformer for trening å tilby, inspirert av alt fra Tae Kwon Do og Kick Boxing til dans, aerobic, yoga og Tai Chi.

Lanseringsdato er satt til «tidlig 2005».

Annonse
Annonse