Spennende AvantGo-beta

Programmet AvantGo er et nesten uvurderlig program på PDA-en og mobiltelefonen. AvantGo lar deg nemlig laste ned nyheter og informasjon fra kjente nettsteder over hele verden, slik at du kan lese det i ro og mak. Nå har en ny betaversjon av programmet kommet.

Nytt utseende

De nye funksjonene som er lagt til i betaversjonen av AvantGo 2004 er blant annet at Pocket PC-brukere får en egen nettleser via programmet. Tidligere har man nemlig måttet benytte seg av Pocket Internet Explorer, skriver Geekzone.

Programmet har også fått et nytt brukergrensesnitt, som blant annet inkluderer enkel administrasjon av AvantGo-kanaler direkte fra enheten. Brukerne kan nå søke, surfe og legge til over 1200 kanaler direkte fra mobiltelefonen eller PDA-en, i tillegg til å lage egne kanaler.

Annonse

Den nye versjonen av AvantGo skal også ha forbedrede funksjoner for trådløst nett. AvantGo 2005 beta inkluderer nye versjoner av programvaren til Palm OS 5, Windows Mobile Pocket PC, Symbian OS UIQ og Symbian OS Series 60.

Annonse
Annonse