400 GB i PC-en

Seagate Barracuda IV

Seagate Barracuda IVSeagate hevder i en pressemelding fra selskapet at de har begynt å sende ut verdens største PC-harddisk til butikker og PC-produsenter over hele verden. Harddisken har en lagringskapasitet på 400 GB.

Finnes i DVD-opptakere

Nå skal det sies at det allerede eksisterer 400 GB, så hvordan Seagate kan mene dette er det vanskelig å vite. Selv om de fleste 400 GB-diskene som i dag finnes på markedet sitter i DVD-opptakere med harddisk. Hitachi har imidlertid en 3,5 tommers 400 GB-modell på markedet.

Barracuda 7200.8, som harddisken fra Seagate uansett heter, har ikke overraskende en hastighet på 7200 rpm og en gjennomsnittlig søketid på 8 ms. Seagate har laget en kraftig harddisk som skal egne seg for bruk i spillmaskiner, arbeidsstasjoner og hjemmebaserte mediaservere.

Annonse

Ifølge Hardware.no skal prisen på harddisken ligge på rundt 3 500 kroner i Norge. Hos nettbutikken Komplett kan man finne en Hitachi Deskstar på 400 GB til 3 200 kroner.

Annonse
Annonse