Toy Story uten Pixar

Toy Story

Toy StoryPixar, som eies av Apple-sjefen Steve Jobs, er ansvarlig for svært mange kinosuksesser de siste åra. Det er nok å nevne «Toy Story» 1 og 2, «Jakten på Nemo», «A Bug´s Life», «Monsterbedriften» og nå sist «De utrolige».

Like bra?

I januar i år trakk Pixar seg fra samarbeidet med Disney-konsernet, som distribuerte og co-produserte filmene deres. Bruddet var et hardt slag for Disney, som ikke har hatt den helt store suksessen med sine egne animasjonsfilmer i det siste.

I følge CNN vil Disney derfor spille inn den tredje filmen i «Toy Story»-serien uten Pixar. Disney mener de eier rettighetene til konseptet, selv om Steve Jobs har uttrykt en annen mening om det.

Annonse

Spørsmålet er likevel om Disney uten Pixars kompetanse på dataanimasjon klarer å lage en like livaktig og underholdende film som de to første utvilsomt var.

Annonse
Annonse