Warner Bros-filmer til Lyse Tele

Ill.: harrypotter.warnerbros.com

Ill.: harrypotter.warnerbros.com– Dette er et bevis på at Lyse Tele har en tjeneste som kan konkurrere med største aktørene i verden. Vi gleder oss over at vi framover kan tilby et langt mer rikholdig filmtilbud til våre 17.000 bredbåndskunder, sier adm.dir. Toril Nag i Lyse Tele i en pressemelding.

Avtalen vil gi Lyse Teles abonnenter, både dem i Lyse Teles egen region og husstander som har Lyse Teles løsning gjennom partnere andre steder i landet, tilgang til Warner Bros. store utvalg av filmer.

Blant titlene som blir tilgjengelig når tjenesten er oppe, er filmer som Harry Potter og fangen fra Azkaban, Mystic River og Den siste samurai. I tillegg vil brukerne få tilgang til et rikholdig arkiv av filmer.

Annonse

Lyse Teles kunder vil få tilgang til filmene via tv-en. Det er mulig å stoppe eller spole tilbake filmene i løpet av visningen av filmen.

– Vi er fokusert på å finne nye kanaler for å få vårt innhold ut til forbrukerne og denne avtalen viser at vi lykkes, sier President Jeffrey R. Schlesinger i Warner Bros.

(ITavisen Busines.

Annonse
Annonse