Nå kommer MP3-automaten

Musikkautomat

MusikkautomatSelskapet Inspired Broadcast Networks har satt ut 12 000 musikkautomater der du snart kan laste ned 2,1 millioner låter til din MP3-spiller.

London først

Automatene står sentralt plassert over hele Storbritannia – på jernbanestasjoner, puber, bensinstasjoner, kjøpesentre og travle gatehjørner.

De første automatene vil bli skrudd på i London-området i løpet av neste måned. Nærmere bestemt på de store jernbanestasjonene Waterloo og King’s Cross. Resten vil bli skrudd på like over nyttår.

Annonse

Ikke iPod

Selskapet sier de har kontrakter med de fleste plateselskapene i boks, og kan allerede ved starten levere 2,1 millioner sanger til kundenes MP3-spillere.

Det eneste aberet er at de ikke har fått Apple i tale. Dermed kan du foreløpig ikke bruke iPod om du vil ha musikk fra automatene.

Bluetooth og USB

Men både Creatives MP3-spillere og andre merker skal være støttet. Det samme gjelder de fleste mobiltelefoner med innebygd MP3-spiller.

Musikken kan lastes ned både trådløst via Bluetooth og via USB-uttak. Betalingen skjer overraskende nok ikke elektronisk, men på gamlemåten med mynter.

Isnpired Broadcast Network er Europas største aktør innen nettbasert underholdning, og er fra før av aktive innenfor kommersielle bredbåndstjenester, mobile tjenester og pengespill.

Kilder: The Daily Telegraph og Inspired Broadcast Network.

Annonse
Annonse