MS billgates windows

Annonse


Gates plaget av popups

MS billgates windowsBill Gates og kona Melinda var knapt kommet ut av pysjen da de to barna deres gledestrålende fortalte at de hadde vunnet store penger på nettet.

Bare juks

Det hadde de naturligvis ikke. De var bare blitt utsatt for en av de utallige popup-plagene som lover gull og grønne skoger.

Dette fortalte Microsofts gründer og formann Bill Gates selv under et møte i København i dag. Gates er i den danske hovedstaden i forbindelse med Microsoft IT Forum, som i disse dager går av stabelen i byen.

Glemt å oppdatere?

Historien vakte lun, dansk munterhet blant de 3000 utviklerne, IT-lederne og journalistene i salen. Microsoft har brukt mye tid og krefter på å fortelle oss at det i SP2-utgaven av Internet Explorer er enkelt å drepe slike «sprett opp»-annonser.

Annonse


Dessuten virker det kanskje litt underlig at Gates-ungene skulle være så opptatt av å vinne penger, med utsikt til arv på størrelse med et par danske statsbudsjetter…

Det hører vel også med til historien at Bill Gates tidligere har uttalt at hans PC-er aldri har vært angrepet av virus.

Longhorn kommer!

Gates kunne også avfeie enhver tvil om at det nye operativsystemet Longhorn virkelig kommer i 2006.

Samtidig lanserte han to nye nettverksprodukter fra Microsoft: Operations Manager 2005 og Virtual Server 2005.

– Vi gjør ting bedre

Journalistene i salen ville gjerne vite om Gtes var redd for Linux, etter manges mening den eneste seriøse utfordreren til Microsofts programvare-hegemoni.

– Jeg vet ikke om frykt er det riktige ordet, men det er riktig at vi konkurrerer mot Linux. Vi tror vi har et bedre produkt, men vi tar Linux seriøst. I de siste knappe 30 år har vi konkurrert med en rekke firmaer. Og for å kunne distansere oss, har vi alltid fokusert på hvordan vi kan gjøre ting bedre enn konkurrentene, svarte Gates diplomatisk.

Kilde: ComOn.dk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse