Microsoft ler av PSP

Sony PSP MGS

Sony PSP MGS– Nintendos dominanse på håndholdt-markedet får Sonys lansering til å se ut som om de lager sitt eget lille operativsystem og sier «nå skal vi ta Windows», skal Moore ha uttalt.

Moore’s kommentarer falt i forbindelse med et Halo 2-arrangement forrige uke, skriver nettstedet GamesIndustryBiz, og fremstår kanskje en smule arrogant – ikke minst siden det var nettopp dette Microsoft selv gjorde da de utfordret Sonys suverene Playstation-dominans ved å i sin tid lansere Xbox.

Robbie Bach, en annen Xbox-talsmann, var en smule mer reservert – og valgte heller å avfeie Sonys håndholdte konsoll som «irrelevant» i forhold til Microsofts beskjeftigelse med spillkonsoller.

Annonse

– Vi har fremdeles til gode å se noen gjøre en meningsfull kobling mellom det å ha en konsoll og det å eie en håndholdt spillmaskin, sa Bach, vel vitende om Nintendos forsøk på å knytte tette bånd mellom Gamecube og Game Boy advance.

Annonse
Annonse