Amazon oppe igjen

Amazon.com bygde seg opp på bøker og CD-plater, og var på mange måter den første nettbutikken som nordmenn fikk befatning med. I dag er de verdens største nettbutikk med avdelinger i en rekke land og et stort produktspekter.

Holder tett om årsak

Det er derfor ingen liten sak at denne butikken i går var nede mesteparten av den amerikanske arbeidsdagen. Hvor mye penger de tapte, er det foreløpig ingen som kan svare på. Men med en omsetning på flere millioner pr. dag dreier det seg ikke om småbeløp.

I følge talskvinne Patty Smith er alt nå oppe og går igjen. Noen forklaring på nedetiden har hun imidlertid ikke. I stedet henviser hun til at selskapet har som policy ikke å kommentere slikt.

Annonse

– Vi har et svært komplisert nettsted og i sjeldne tifeller kan det oppstå problemer, sier hun til nyhetsbyrået AP.

Annonse
Annonse