Casio Exilim Pro EX-P700

Annonse


Billig proffkamera

Ved første øyekast ser dette apparatet ut til å kunne være produsert på 70-tallet. Designet minner mistenkelig om roboter av den typen man gjerne så i den første Star Wars-filmen. Men det er det altså ikke. Ved nærmere øyesyn, skjønner man fort at dette er et apparat anno 2004 – med de teknologiske fordelene det medfører.

God optisk søker

I likhet med praktisk talt alle digitalkameraer fra Casio, er også dette lettbrukt og enkelt å betjene. Kameraet har god tyngde og sitter godt i hånden. Knappesettet er også logisk plassert og den 1,8 tommers store LCD-skjermen fungerer godt.

Likevel vil vi anbefale å ta i bruk den optiske søkeren på dette apparatet. Den fungerer svært bra, og bidrar dessuten til å redusere batteriforbruket. Dessverre er apparatet tregt, og både oppstart og zooming går sirupseint.

Masse moro

Det som virkelig er morsomt med dette kameraet, er mengden artige funksjoner og finesser. Hele 27 forhåndsdefinerte modi, i tillegg til et vell av manuelle muligheter gjør dette til et kamera i eksperimenteringens tegn. Her er det bare å utfolde seg. Kameraet kommer også med innebygget IR-port og fjernkontroll, og du kan dermed styre moroa trådløst. Artig!

Annonse


Casio Exilim Pro EX-P700 har en bildebrikke på voksne syv megapiksler. Dette bør være mer enn tilstrekkelig for de fleste. Casio har innhentet optikk fra Canon, og utstyrt kameraet med et objektiv som yter 4x optisk zoom og gir høy bildekvalitet.

Casio Exilim Pro EX-P700

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Usminket

Fargemetingen er mindre intens på dette apparatet enn man gjerne ser på andre digitalkameraer. Dette kan imidlertid tilskrives kontoen for smaksak og personlig preferanse. Noen liker at kameraer ”fikser” på fargene, mens andre foretrekker et mer naturlig uttrykk slik man får på dette kameraet.

Her finnes funksjonalitet og finesser i rikelige monn, og vil antakelig tilfredsstille selv den mest kravstore funksjonsfreak. Samtidig, og dette er genialt: Apparatet er enkelt nok til at selv bestemor kan ha glede av det. Vi har heller ingen problemer med å godta prisen på 5500,-. Her får du mye moro for pengene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse