Billig-bredbånd fra UPC

UPC med penger

UPC med pengerDet nye tilbudet koster 195 kroner i måneden. For den summen får man 256 kilobit per sekund inn og 64 kilobit pr. sekund ut. Med andre dobbelt så høy hastighet som en fullt utnyttet ISDN-linje (inn).

Gratis nå

UPCs billigste tilbud har hittil vært 512/128 kbps, og det er få – om noen – av konkurrentene som går så lavt ned i hastighet som 256 i dag.

I en kort kampanjeperiode vil installasjonen være gratis. Når denne er slutt, vil de som bestiller Chello Easy måtte ut md 495 kroner om man vil gjøre installasjonen selv og 995 kroner om man vil ha installatør på besøk.

Annonse

UPC lover at kundene skal komme på nett samme ag som de bestiller, vel å merke om de utfører installasjonen selv. UPC tilbyr nå alle sine kabel-TV-kunder å prøve både dette og andre bredbåndstilbud gratis i 30 dager.

Annonse
Annonse