Nytt Office 17. juli 2006

Microsoft Office 2003

Microsoft Office 2003Kilden røper overfor Microsoft-watch.com at den neste versjonen av Office-pakka vil være klar for salg i butikkene 17. juli 2006.

Beta i august 2005

Den første betaversjonen vil være ute til test allerede i slutten av august 2005, mens beta 2 kommer i begynnelsen av desember. Den 22. mai 2006 vil nye Office, som har fått navnet Office 12, være ferdig til å masseproduseres.

Microsoft vil ikke kommentere opplysningene, men bekrefter at de er i samsvar med Microsofts nye lanseringsmønster for Office, som betyr en ny versjon hvert tredje år. Den nåværende versjonen av Office, Office 2003, ble lansert i oktober i fjor.Når det gjelder nyhetene i den nye Office-versjonen er lite kjent om desktop-versjonen. Derimot røper kildene at serverversjonen vil inneholde mye nytt. Blant annet en oppdatert versjon av Content Management Server(CMS), en helt ny Excel kalkulasjonsserver, ny versjon av Infopath Forms (IFS) og et nytt verktøy for sentralstyring av Office-klienter kalt Office Server Core.

Annonse

Fra før av er det kjent at klientversjonen av Microsofts nye operativsystem Longhorn vil komme i løpet av 2006, mens serverversjonen vil foreligge i 2007.

Annonse
Annonse