Apple iBook

Annonse


Apple ga seg selv full pott

Apple iBookNå skal det med en gang sies at Apple ikke prøvde å lure noen da de innførte den noe underlige måten å slippe kundenes egne erfaringer til på en amerikanske utgaven av nettbutikken AppleStore.

Fjernet etter presseoppslag

Nei da, de informerte åpent om at alle Apple-produkter ville få en femmer, rett og slett fordi –som det het – «vi synes de er glimrende».

Det er det nok ingen som tviler på (at de selv synes det, altså). Men litt flaue må de nok være likevel. For etter at flere amerikanske nettaviser i natt norsk tid skrev om saken, har AppleStore valgt å fjerne hele greia.

Det er nok best. For som Abraham Lincoln i sin tid sa (fritt oversatt): Du kan lure noen folk noen ganger, men ikke alle folkene hele tida.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse