epost spam junkmail

Annonse


Fikk ni år for spam

epost spam junkmailJuryen i Virginia dømte i følge nyhetsbyrået AP Jeremy James til ni års fengsel, mens søsteren Jessica DeGroot fikk 7500 dollar (om lag 47 000 kroner) i bot. En tredje person som var tiltalt i saken gikk fri.

Tjente 150 millioner

Den endelige dommen, som en enkeltstående dommer har ansvaret for, vil ikke bli avsagt før om ett år. Men i de fleste tilfeller følger dommeren juryens anbefaling.

De to søsknene har erkjent at de tjente 24 millioner dollar (om lag 150 millioner kroner) på å tilby ubrukelige produkter til mottakerne av søppelposten deres.

Ubrukelige produkter

Blant produktene de solgte var et program som skulle tømme historie-filen i nettleseren (noe alle nettslesere selv gjør) og et program som skulle brukes til å «fjern-rane» bud- og finansfirmaet FedX via Internett.

De to ble dømt etter den nye amerikanske loven som nedlegger forbud mot falsk avsender, misvisende informasjon og uanstendige tilbud. Søskenparet hadde forbrutt seg på alle punkter unntatt uanstendigheten…

Annonse