Adobe med Linux-planer

Photoshop

PhotoshopI følge News.com har Adobe nå meldt seg inn i det respekterte Linux-konsortiumet Open Source Development Labs, der blant annet Linux-«pappa» Linus Torvalds jobber.

Forsiktig start

I følge samme nettsted har de også utlyst to nye Linux-relaterte stillinger. Dene ene personen det søkes etter skal «identifisere og evaluere strategier for Adobe in Linux- og åpen kildekodemarkedet for desktop». Den andre skal jobbe med å forbedre Linux som desktop-miljø.

Dette tolkes som at Adobe nå vil prøve seg forsiktig på Linux-markedet. Så langt har selskapet stort sett bare interessert seg for Windows og Mac OS. Adobes marekdsssjef sier at han føler Linux nå er robust nok fra et teknologisk ståsted, men at mye gjenstår på den kommersielle siden.

Annonse
Annonse
Annonse