Ikke AMD i Israel

AMD Athlon 64

AMD Athlon 64Intel har lenge hatt en stor base i Israel. Designteamet til Centrino-prosessoren sitter i dette landet, der Intel faktisk åpnet sitt første designsenter utenfor USA. Allikevel er Israelske PC-leverandører ute etter Athlon 64-brikker til sine systemer, men det byr på problemer, skriver the Inquirer.

Ikke autorisert

For ifølge the Inquirers kilder i Israel er det ikke mulig å få tak i disse brikkene i landet. Den store distributøren Tech Data er den eneste offisielle AMD-leverandøren i landet, men de selger bare Sempron og Athlon XP-brikker.

Ifølge Tech Data mangler selskapet den spesielle importautorisasjonen for amerikanske myndigheter for å selge Athlon 64-brikker i landet. Skal man ha tak i disse brikkene må man derfor på gråmarkedet.

Annonse
Annonse
Annonse