Gull-MP3 fra Sverige

Jens of Sweden MP-400 Excentrique

Jens of Sweden MP-400 ExcentriqueI midten av oktober lanserte Jens of Sweden den lille MP3-spilleren MP-400. For et par dager siden kunne de imidlertid også presentere den eksklusive utgaven MP-400 Excentrique, som er belagt med 24 karat gull, skriver selskapet i en pressemelding.

Koster litt

Selskapet mener ikke overraskende at denne spilleren vil være det «ultimate musikksmykket», og det er lett å være enig. MP-400 Excentrique har en høyglanset front i sort polykarbonat, mens den er belagt med gull både bak og på de to sidene.

Spilleren, som også kan brukes som radio og diktafon, leveres med én gigabyte minne. Den støtter formatene MP3, WMA, ASF og OGG. Overføring av filer skjer via USB 2.0, som sikrer rask overføring. Vekten er på 34 gram inklusiv batteri, som har en levetid på 20 timer.

Annonse

Prisen kan imidlertid by på problemer for noen, siden man må ut med hele 10 000 svenske kroner for spilleren. Den skal være tilgjengelig for salg på nettsidene til selskapet og i andre utvalgte butikker fra midten av november.

Annonse
Annonse