Finn trådløse nett

Hawking Technology HWL1

Hawking Technology HWL1Hawking Technology begynner neste uke salget av en liten enhet som kan finne trådløse nett. HWL1 kan skille mellom trådløse nett og andre teknologier som sender på 2,4 GHz (som Bluetooth), samt at den kan vise styrken på nettene den finner, skriver Gizmodo.

Kan ikke lades opp

Enheten kan minne om en flippmobil, og er 3,6 tommer stor. Den har fem lysdioder som viser den aktuelle styrken. HWL1 kommer med et batteri som ikke kan lades opp, men som faktisk har en levetid på to år. Prisen er på 35 dollar (220 kroner).

Ifølge selskapet slipper du med denne enheten å åpne den bærbare PC-en for å finne ut om det finnes trådløse nett i nærheten. Derimot skal den ikke kunne vise om de aktuelle nettene er åpne eller lukkede, så da må man vel opp med den bærbare allikevel.

Annonse
Annonse
Annonse