NRK mobil

Annonse


Fastpris på mobilsurfing

NRK mobilFor å få flere til å benytte seg av internett via mobilen har Telenor innført fastpris på mobilsurfing i november og desember. For fem kroner dagen skal man kunne surfe så mye man vil, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Tilbudet gjelder både abonnements- og kontantkortkunder med privatabonnement.

Forbereder 3G

Som en del av forberedelsen til 3G vil Telenor at vi begynner å surfe via mobilen. Derfor setter de nå ned prisen for å surfe slik at vi skal bli avhengige av de etter hvert så gode tjenestene som finnes på det mobile internettet.

Blant annet NRK har tjenester ute som gjør at man kan se TV via mobilen. Dette har hittil ikke vært så gunstig siden datakostnadene har gjort det praktisk talt umulig. I de neste to månedene kan vi virkelig få testet dette.

Annonse


Billigere

Med en fastpris på fem kroner dagen, kan man teoretisk sett se TV via mobilen 24 timer i døgnet i en hel måned for 150 kroner. Tidligere ville dette kostet mye mer, avhengig av hvor store datamengder som ble lastet ned.

Forhåpentligvis vil Telenor introdusere noe lignende når selskapet presenterer 3G-tilbudet med tilhørende prispolitikk. Det nye pristilbudet inkluderer forståelig nok ikke kjøp av produkter eller tjenester med mobilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse