Digital-TV illustrasjon

Annonse


Få bonus for å se TV

Digital-TV illustrasjonEksperter i den britiske mediebransjen tror TV-selskapene Sky og ITV etter hvert vil tilby sine kunder lojalitetspoeng for å se på et spesielt program eller en spesiell kanal, eventuelt for å se reklame, skriver BBC News.

Aktiverer kortplass

Sky skal aktivere en til nå ledig kortplass i sine dekodere. Boksene har hatt to kortplasser lenge, men den ene har ligget i dvale. Nå skal denne aktiveres og da vil brukerne kunne putte et ledig smartkort i dekoderen.

Dette har fått eksperter i britisk mediebransje til å tro at TV-selskapene kommer til å lansere bonusprogram som ligner på de såkalte «Frequent Flyer Miles», som er mye brukt i flybransjen.

Mange muligheter

Seere som forblir lojale mot en spesiell TV-kanal kan for eksempel få gratis TV-innhold eller gratisprodukter fra partnere i handelsindustrien. TV-reklame kan også få en ny vår hvis bransjen benytter lojalitetsprogram til å få seerne til å følge med på reklamen.

– Ideen om et smartkort i disse boksene åpner for et vell av muligheter. Det vil komme an på kreativiteten til innholdsleverandørene, sa sjef i mediekonsulentselskapet Decipher, Nigel Whalley.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse