Casio Exilim EX-S100

Annonse


Verdens minste zoom-kamera

Casio Exilim EX-S100 Card er udiskutabelt et ekstremt lekkert kamera. Denne hyperslanke modellen er kledd i børstet stål, og gir deg en følelse av at du eier noe virkelig eksklusivt. Kameraet virker i tillegg robust, og når den optiske zoomen forsvinner inn i kamerahuset i avslått tilstand, er ikke apparatet stort mer plasskrevende enn et kredittkort.

Stor skjerm

Selv om kameraet er lite av størrelse, har Casio fått plass til store og gode knapper. Dessverre er det ikke blitt plass til en optisk søker, men det er antakelig fordi Casio istedet har prioritert en 2 tommers stor LCD-skjerm på kameraets bakside. Skjermen kunne imidlertid hatt litt bedre oppløsning, men fungerer til gjengjeld bra under de fleste lysforhold.

Brukervennligheten på dette apparatet er forøvrig meget bra. Menyene er enkle å finne fram i, og kameraet er raskt både i oppstart og zooming.

Finesser i massevis

Noe av det morsomste på dette kameraet, er mengden finesser og funksjoner. Kameraet er utstyrt med hele 23 forhåndsdefinerte scenevalg, under navnet ”BestShot”. Disse presenteres med grafiske fremstillinger, og fungerer faktisk svært bra.

Annonse


Vi kunne imidlertid ønsket oss litt heftigere makro. En ”nærgrense” på 17 cm ved er ikke akkurat noe å rope hurra for. Vi får nok la den beskjedne størrelsen komme kameraet til forsvar.

Casio Exilim EX-S100

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Casio Exilim EX-S100 Card er utstyrt med en bildebrikke på 3,2 megapiksler og en 2,8x optisk zoom. Casio introduserer en helt ny type keramisk optikk i dette kameraet, hvilket bidrar til svært gode bilder. Optikken er ikke særlig lysterk, men vi synes likevel at bildene har god fargemetning. Vi oppdaget noe bildestøy som trekker helhets-inntrykket noe ned, men alt i alt tar dette kameraet svært gode bilder.

Dette er totalt sett et svært lekkert kamera som kan ta pusten fra de fleste gadget-freaks. Dukker du opp på party med denne lekkerbiskenen, får du garantert oppmerksomhet! 3500,- kroner må du ut med for moroa, og er du på jakt etter et digitalkamera med stor tiltrekningskraft og som samtidig evner å ta gode bilder, så sjekk ut Casio Exilim EX-S100.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse