Windows XP eske

Annonse


Gratisprogram for ekte Windows-kopi

Windows XP eskeMicrosoft lanserte på onsdag Photo Story 3, et program som lager avanserte slidehow. Forrige versjon kostet penger, men nå gir selskapet bort programmet gratis til personer som kan bevise at de har en ekte kopi av Windows, skriver CNET News.com.

Ingen straff – ennå

Microsoft startet forrige måned et pilotprosjekt kalt Windows Genuine Advantage (nå utvidet til Norge også). Via dette prosjektet kan man med et onlineverktøy sjekke hvorvidt PC-en kjører en autorisert kopi av operativsystemet.

Da prosjektet ble startet var det ingen fordel for de som fikk bekreftet at de hadde autorisert programvare. Men enda viktigere for mange var at det heller ikke var noen straff for de som fikk fortalt at de hadde en piratkopiert versjon.

Fremdeles er det ingen straff for de som sitter med piratkopi, selv om Microsoft ikke vil utelukke at dette kan skje i fremtiden. Imidlertid er det nå da kommet en bonus for de som sitter med ekte kopi – Photo Story 3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse