Minnekort

Annonse


Enda bedre minnekort

MinnekortSanDisk introduserte tirsdag nye minnekort med det selskapet hevder er verdens største lagringskapasitet. Kortene er av typen Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo og SD-kort, med henholdsvis 4 GB, 1 GB og 2 GB, skriver selskapet i en pressemelding.

Kule dingser

Lagringsselskapet SanDisk har spesialisert seg på flashminnekort av forskjellige typer, og har også en egen MP3-spiller via Cruzer Micro MP3 Companion. Nå er det imidlertid minnekort som passer til digitale kameraer, mp3-spillere og mobiltelefoner som er presentert.

Alle de nye minnekortene vil være tilgjengelig i løpet av november, og prisen vil ligge på 799,99 dollar (5 000 kroner) for et 4 GB Memory Stick PRO-kort, 204,99 dollar (1 300 kroner) for et 1 GB Memory Stick PRO Duo-kort og 199,99 dollar (1 250 kroner) for et 2 GB SD-kort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse