Låst cd 2

Annonse


Internasjonal bevegelse mot kopisperre

Låst cd 2Forbrukere mot Kopisperre (FMK) har som mål å påvirke plateselskaper til å slutte å gi ut plater med kopisperre. De siste to og en halv månedene har 7 000 underskrifter blitt samlet til saken.

Hovedmål for aksjonen har vært plateselskapet EMI, som beskrives av FMK som “den verste gutten i klassen” på kopisperring.

Men organisasjonen opplever at det har vært vanskelig å få gjennomslag for sine krav hos EMI Norge, og retter seg nå i stedet mot EMI og andre plateselskapers hovedkontorer i London under navnet Consumers Against Copy Control.

– Vi håper på internasjonal mediedekning for å nå ut til forbrukere i England, resten av Europa og verden, sier Henning Klokkeråsen i en pressemelding fra FMK.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse