Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norsk selskap slo Apple

Ryktene har i det siste gått om at Apple skulle slippe en iPod med fargeskjerm. Nå har norske Asono kommet dem i forkjøpet.

Asono Elio
For med sin Asono Elio har det norske selskapet kommet på markedet med en MP3-spiller med fargeskjerm (2,2 tommer TFT). Spilleren kan derfor også brukes til å lagre og se på bilder i JPEG-, GIF- eller BMP-format.

Bilder kan overføres til Asono Elio enten via minnekort (SD-kort) eller direkte fra et digitalkamera via USB-porten.

Ikke like stor

I motsetning til ryktene som går om Apples farge-iPod, som skal ha en lagringskapasitet på 60 gigabyte, er Asono Elio utstyrt med 20 gigabyte. Når det gjelder lyd støtter spilleren formatene MP3, ASF, WMA (med DRM) og WAV.

I tillegg har spilleren FM-radio og diktafon. Batterilevetid er på 14 timer. Ifølge Asono vil spilleren være tilgjengelig i norske butikker fra første uke i november og prisen kommer til å ligge på 3 495,-.

Les mer om spilleren på Asonos nettsider.

Nye produkter

Selskapet lover også å komme med fem andre MP3-spillere i tiden som kommer. Disse nye spillerne vil være av typen flash-baserte og harddiskbaserte.

Allikevel er kanskje det mest spennende den nye portable multimediespilleren som kommer. Denne skal kunne brukes til å spille av film og lyd, opptak fra TV, i tillegg til en del andre funksjoner, skriver selskapet i en pressemelding.

Asono Elio

KLIKK HER FOR FLERE BILDER