Kama sutra mobil

Annonse


Mobilkamera ser gjennom klær

Kama sutra mobilNattfilteret som er laget av det japanske selskapet Yamada Denshi er laget for å ta mobilbilder på nattestid, men har raskt blitt satt til annet bruk. Det kan nemlig se gjennom klær, og sies å være meget effektivt på blant annet mørke bikinier, skriver dailyrecord.

Trakk videokamera

Japan har lenge hatt et ganske stort småperverst nettverk av folk som tar bilder av intetanende jenter. De siste månedene har blant annet to universitetsprofessorer blitt arrestert for å ha tatt bilder av trusene til kvinnelige studenter.

Derfor er det vel heller ikke så rart at dette filteret blir brukt til andre ting enn å ta bilder på natten. Nattfilteret lager bilder ved å oppdage varmeforskjeller. Siden kropper er varmere enn klær, vil derfor bildene få det til å se ut som om kroppen ikke har klær på seg.

For to år siden trakk Sony tilbake et videokamera fra markedet som hadde en primitiv versjon av et slikt nattfilter innebygd. Yamada Denshi har imidlertid ingen umiddelbare planer om å trekke sitt filter, som de hevder ble laget for å ta bilder av «sovende babyer».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse