Fujifilm FinePix F810

Annonse


Ja, vi elsker dette kameraet

Dette kameraet er til å få vann i munnen av. Mengder av vann. Kameraets ytre er heldekket i børstet stål, og kjennes robust og solid mellom hendene. Store deler av kameraets bakside er dekket av en svært god 2,1 tommers widescreen LCD-skjerm. Her kan du velge mellom standard skjermbilde eller panoramabilde. Artig funksjon som ikke er særlig vanlig, men som vi tipper kommer til å dukke opp mer og mer i fremtiden.

Ekstremt kjapt

Hvis vi skal sette fingeren på noe ved dette kameraet, må det være brukervennligheten. Menyene er ikke blant de enkleste å finne ut av, og knappene er litt små. I tillegg har ikke Fujifilm greid å hanskes med problemet ved at man ser selve objektivet gjennom den optiske søkeren. Dette gjelder heldigvis bare ved full vidvinkel.

Fujifilm FinePix F810 skal likevel ha et kryss i boka for at apparatet er svært raskt. Å skru på og av skjer på et blunk. Det samme gjelder utløserhastigheten, autofokusen og zoomingen.

Spekket med funksjoner

Dette kameraet er spekket med funksjoner. Alt fra manuell styring av lukker og blender, til ferdig definerte scenevalg. Fujifilm FinePix F810 har også en direkte knapp for enkelt å justere filstørrelse, ISO-verdi og fargevalg. Apparatet er imidlertid blitt tildelt en Super CCD HR brikke. Den har 6,3 millioner effektive piksler, noe som bør holde til de fleste formål.

Annonse


Fujifilm FinePix F810

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Objektivet er en Fujinon Zoom Lens med 4x optisk zoom. Det innebærer at den strekker seg fra ca 32-130mm sammenlignet med et vanlig 35mm kamera. Bildekvaliteten dette kameraet serverer, smaker av dessert. Det er rett og slett svært bra.

Nydelig fargegjengivelse og god kontrast – og blir ikke mor fornøyd med bildet av seg selv tatt med dette apparatet, ja, så er det knappest kameraets skyld.

Vi lar oss villig imponere, og særlig når et fotoapparat har så mye å by på som dette. Det er ingen tvil om at Fujifilm FinePix F810 er et meget godt kamera, og til å være et seks megapiksels kamera synes vi også at prisen er forsvarlig. Det er nemlig ikke mye som holder Fujifilm Finepix F810 unna sekser’n.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse