Apple

Annonse


iPod Photo er her

AppleDen nye iPod-modellen kommer i to utgaver: En med 40 GB og en med 60 GB. Bildene kan synkroniseres mot bildebiblioteker på både PC og Mac via den nye 4.7-utgaven av iTunes som nå er klar til nedlasting.

Dessverre kan ikke iPod Photo ta i mot bilder direkte fra en standard kortleser via FireWire eller USB 2.0. Og Belkin Belking Media Reader, som fungerer med andre iPod-modeller, er av en eller annen grunn ikke kompatibel med iPod Photo.

Bedre batterier

Batteriene varer nå 15 timer på en opplading, noe som burde holde både til musikk og større bildeoverføringer. I tillegg kan du vise bildene på TV , og til og med lage lysbildeshow med musikk til!

De nye kombinerte MP3-spillerne og fotolagringsenhetene ligger allerede ute på den norske nettbutikken AppleStore. Prisene er henholdsvis 4 790 kroner for 40 GB-modellen og 5 690 for 60 GB-modellen.

Annonse


Svart U2-modell

I tillegg til de to fotomodellene med fargeskjerm kom Apple i kveld også med en spesiell U2-utgave i svart kabinett. Denne er signert på baksiden av gruppemedlemmene. Denne modellen er også lansert i Norge – til en pris av 3 290 kroner (uten musikk).

Baksiden av iPod U2 er signert av bandmedlemmene (lasergravering).

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Apple-utgaven er ellers lik dagens 20 GB-modell. Den kan i USA kjøpes sammen med U2s nye samleboks «The Complete U2» forhåndsinstallert som AAC-filer. Samlingen inneholder alt U2 har spilt inn – om lag 400 sanger. I Norge blir spilleren bare lansert med plakat.

Mer opplysninger finner du her:

iPod Photo (USA)
iPod Photo (AppleStore Norge)
iPod U2 (USA)
iPod U2 (AppleStore Norge)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse