ITavisen.no

Annonse


Velkommen til nytt design!

ITavisen.noVi har foretatt en kraftig opprydding i menyene våre, slik at det lir lettere å finne fram til det du er interessert i. Vi har nå inndelt stoffet i fire områder: Nyheter, Tester, IT-bransjen og Spill.

Samtidig vil du fortsatt finne stoff fra alle disse kategoriene på forsiden, som fortløpende nyheter hver dag.

Mer test

Hensikten er å gi både lesere og annonsører et bedre tilbud. Leserne får mer oversikt, og annonsørene når fram til sine målgrupper med større grad av presisjon.

Opprettelsen av kategorien «Tester» er et signal om at dette er et område som vil bli styrket i ITavisen.no i tiden som kommer. Vi har lenge vært ledende på tester av mobiltelefoner, og er i ferd med å bli det på digitalkameraer.

Annonse


Bedre oversikt

Samtidig skal vi styrke teststoffet også på andre produkter som interesserer våre lesere.

Med det nye designet har funksjonaliteten og muligheten til å velge ut fra kriterier som pris, funksjoner og kvalitetsvurderinger blitt betydelig bedre. Dette vil bli ytterligere utviklet framover.

Under panseret

Det er mye «under panseret» som også er endret. Ikke minst redaksjonens egne muligheter til å redigere innholdet.

Vi hilser fortsatt kommentarer fra leserne våre hjertelig velkommen. Men fra i dag av må du registrere deg for å kommentere artiklene våre, akkurat som på forumet vårt. Dette etter sterkt påtrykk fra et flertall av våre mange ivrige debattanter, som lenge har irritert seg over useriøse innlegg.

Vi håper du liker våre nye «klær»!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse