SP2

Annonse


SP2 på 106 millioner PC-er

SP2I følge Microsofts egne tall har til sammen 106 millioner PC-er nå SP2 om bord. 90 millioner av dem via den automatiske oppdateringene i Windows XP eller via Microsofts Download Center. De øvrige 16 millionene via CD.

Nesten smertefritt

Microsoft satset svært mye på at flest mulig skulle installere oppdateringen, som for en stor del går på sikkerhet.

På tross av en del problemer med enkelte programmer (den siste meldingen går ut på at Internet Explorer av og til bruker 100 % av prosessorkraften og dermed krasjer), ser det meste ut til å ha gått relativt smertefritt.

Også brukere med piratversjoner av Windows har fått lov til å installere SP2. Hvor mange slike som er md i talene, blir ikke oppgitt fra Microsoft.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse