Annonse


Mye bedre SIM-kort

Selskapet M-Systems skal andre halvdel av 2005 slippe MegaSIM, et nytt og forbedret SIM-kort. Kortet vil ha opptil 256 MB flash-minne og mye bedre sikkerhet, noe som blant annet skal gi bedre applikasjoner på mobilen, skriver selskapet i en pressemelding.

Slutt på minnekort

M-Systems mener at etter hvert som mobiltelefonen nå har fått multimediemuligheter, og tjenestetilbyderne har begynt å jobbe mot bredbåndstjenester på mobilen, trenger man både høyere lagringskapasitet og bedre sikkerhet.

Derfor har selskapet begynt utviklingen av MegaSIM, et nytt SIM-kort som kan brukes av alle operatører, enten på 2G- eller 3G-nettverket. Lagringsplassen på kortet fører til at mobilprodusentene slipper å bundle minnekort sammen med avanserte mobiltelefoner.

MegaSIM vil selvsagt også by på samme funksjonalitet som dagens SIM-kort, med både brukerautentisering og lagring av kontaktdetaljer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse