Toshiba TV

Annonse


TV sendte ut SOS

Toshiba TVDen 20 år gamle studenten Cris van Rossmann fra Corvallis i Oregan fikk nylig sjokk da politi og redningsmannskaper plutselig banket på døren hans. Det viste seg at TV-en han hadde sendt ut nødsignal¬, skriver TV2 Nettavisen.

TV i nød

Nødsignalene ble fanget opp av en satellitt som tilhører det amerikanske flyvåpenet og redningsrutiner ble umiddelbart satt i gang. Redningsmannskapene ble imidlertid ganske overrasket når de så hva som var i «nød».

– De sa de aldri noensinne hadde opplevd et så sterkt signal fra et husholdningsapparat før. De var ganske overrasket, og det var det nok flere som var, sier Rossmann.

Ny TV

Ingen har kunnet gi noe godt svar på hvorfor flatskjermen fra Toshiba plutselig begynte å sende ut nødsignaler på 121,5 MHz-frekvensen. Rossmann fikk imidlertid streng beskjed om å holde apparatet avslått, med mindre han ville ha en bot på mer enn 65 000 kroner.

Den uheldige studenten har allerede blitt tilbudt et nytt apparat fra Toshiba, så får man heller håpe at dette ikke er av typen som sender ut nødsignaler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse