Sony PSP MGS

Annonse


PSP venter på spillene

Sony PSP MGSSjefen i nettverkssystemavdeling til Sony Computer Entertainment, Izumi Kawanishi, har fortalt et japansk magasin at lanseringen av den håndholdte spillkonsollen PSP kan utsettes til neste år, skriver Gamesindustry.biz.

Uferdige spill

Kawanishi hevder riktignok at det fremdeles er mulig at PSP vil slippes i år, men at alt avhenger av når spillutviklerne har sine titler klare. Det er første gang noen internt hos Sony har uttalt tvil på lanseringstidspunktet, selv om flere analytikere og spilleksperter har gjort det.

Mange av spillene som ble vist frem under Tokyo Game Show i september skal visstnok ha virket veldig uferdig. Noen analytikere hevdet at de fleste titlene ikke var mer en 60 eller 75 prosent ferdig. Dette kan tyde på at spillene ikke blir ferdig til den planlagte lanseringen i år.

I det samme intervjuet bekreftet Kawanishi at utviklingen av konsollen startet rett før selskapet fortalte om den under E3 2003. PSP har derfor bare vært under utvikling i 18 måneder og kan forklare hvorfor spillutviklerne sliter med å gjøre ferdig titlene i tide.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse