Apple iTunes

Annonse


iTunes selger 4 millioner i uka

Apple iTunesPå fredag sto jubelen i taket hos Apple. Da kunne selskapet informere om at de har solgt mer enn 150 millioner låter gjennom sin musikkbutikk iTunes. Flere rapporter har sagt at onlinesalget av musikk har sunket, men de nye tallene viser at Apple iTunes går motsatt vei. Apple brukte 17 måneder på å selge 150 millioner sanger., skriver AfterDawn.com.

Selskapet har nesten doblet salget av sanger per uke det siste halv året. I midten av mars solgte Apple omtrent 2,5 millioner sanger i uken, mens de nå selger mer enn 4 millioner sanger per uke.

Flere kunder

Tjenesten skal ha tjent på å ha blitt lansert i tre europeiske land, i tillegg til det viktige nordamerikanske markedet. Tallene kan bli enda bedre nå som Apple har lovt å lansere i flere europeiske land i løpet av noen uker.

MP3-spilleren iPod er selvsagt den store drageren for Apple og iTunes. Forrige uke fortalte selskapet at de har solgt mer en to millioner iPod-enheter det siste kvartalet og det er ingenting som tyder på at det tallet synker betydelig fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse