Nikon Coolpix 4800

Annonse


Plastikk fantastisk!

Det er bare å slå fast med én gang: Dette kameraet vinner ingen skjønnhetskonkurranse. Apparatet får knappest delta. Til det mangler Nikon Coolpix 4800 helt essensielle kosmetiske egenskaper. Dessverre, får man si, for dette kameraet har langt mer å by på enn hva utseendet skulle tilsi.

Mye nyttig

Vi har umiddelbart lyst til å kåre Nikon Coolpix 4800 som det nye familiekameraet. Det er svært brukervennlig, og er i tillegg utstyrt med en rekke gode funksjoner og finesser. Nikon Coolpix 4800 har i tillegg til en stor og god elektronisk søker og en 1,8 tommers LCD-skjerm.

Kameraets klumpete design, er imidlertid ikke så meningsløst som man ved første øyekast kan tro. Utformingen har sin klare funksjon, og sørger for å gi deg et godt grep om apparatet. Knappene er også store og gode, og sitter godt plassert i forhold til hånden.

Nikon Coolpix 4800

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Rå makro

Liker du å ta makrobilder av insekter eller blomster, vil du garantert bli forelsket i Nikon Coolpix 4800. Kameraet kan nemlig skilte med en imponerende og velfungerende makrofunksjon med en nærgrense på vanvittige 1 cm. Det dekker praktisk talt alle behov.

En annen artig funksjon Nikon har utstyrt kameraet med, er tidssone-innstillingen. Du forteller kameraet hvilken tidssone du befinner deg i, og kameraet angir dermed korrekt tidspunkt.

Svært gode bilder

Nikon Coolpix 4800 har en bildebrikke på fire megapiksler og en 8,3x optisk Nikkor zoom. Objektivet er også forholdsvis lysterkt og bildene vi tok viste høy kvalitet jevnt over. Svært god fargegjengivelse, og en skarp kontrast ga svært godt resultat.

Bildet er tatt med Nikon Coolpix 4800

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Drøye fire tusen kroner må du regne med å måtte punge ut. Det er vel anvendte penger, og særlig hvis du er villig til å prioritere ytelse på bekostning av utseende. Dette er funksjonsrikt kamera, som tar fine bilder og som dessuten er enkelt å bruke – for samtlige familiemedlemmer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse