Halo 2 E3 2004

Annonse


Toppspill endelig ferdige

Halo 2 E3 2004Halo 2 er oppfølgeren til det populære Xbox-spillet Halo. Nå har det endelig gått gjennom kvalitetssjekken hos Microsoft og er klart for å gis ut. Dermed skulle alt være i rute og spillet bør være i butikken 11. november her til lands som planlagt, skriver Eurogamer.net.

Kjempesalg

Halo 2 skal inneholde en massiv single player-kampanje hvor man følger helten Master Chief gjennom alle hans tøffe oppgaver. Allikevel er kanskje det mest spennende den massive multi player-delen av spillet. Vi har vært så heldig å få teste multi player-delen av Halo 2 ved flere anledninger og det virker utrolig lovende.

Man forventer at dette spillet vil bli et av de spillene som selger best til Xbox under årets julesalg. Ifølge VG.no skal det være solgt langt over en million forhåndskopier av dette spillet, noe som Microsoft sier er det største tallet noensinne.

Nok et gullspill

Mange av gamlegutta husker The Bard’s Tale – et rollespill som ble gitt ut i 1985 av Brian Fargo. I går informerte det nye selskapet til Fargo, InXile Entertainment, at den nye utgaven av The Bard’s Tale til PlayStation 2 og Xbox er ferdig og klart til å sendes ut.

«Oppfølgeren» er imidlertid litt mindre seriøs enn originalen, med mer fokus på «penger og puppestell» enn de gode gamle ærefulle oppdragene man er vant til fra den første utgaven av spillet, skriver GameSpot.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse