Opera Mobil

Annonse


Opera på Casio-mobiler

Opera MobilI begynnelsen av august kunne Opera fortelle at de hadde inngått et samarbeid med det japanske mobilselskapet KDDI. Nå har samarbeidet båret frukter. Operas nettleser vil være en del av den nye mobiltelefonen Casio W21CA, skriver selskapene i en pressemelding.

Store i Japan

3G-telefonen Casio W21CA baserer seg på operativsystemet BREW (Binary Runtime Environment for Wireless) og skal distribueres for å benyttes på 3G-nettet til KDDI. Dette gjør Opera til den første komplette nettleseren som vil brukes i 3G-nettet i Japan.

KDDI er den nest største mobiloperatøren i Japan og har frem til oktober i år sendt ut over seks millioner BREW-telefoner til sine kunder.

– Vi er fornøyd med å lansere vår første telefon sammen med KDDI til deres 3G-nettverk. KDDÌ er i forkant av utviklingen i Japan med et fokus på sluttbrukeropplevelsen. Med Opera får kundene en kraftig og brukervennlig nettleser som lar dem surfe på nettet både raskt og effektivt, sier administrerende direktør i Opera Software, Jon S. von Tetzchner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse