mobilsperre.gif

Annonse


Struper mobil på kino

mobilsperre.gifFrankrikes industriminister har godkjent en avgjørelse om å la teatre, kinosaler og konsertlokaler installere utstyr som stopper mobilsignaler, så lenge nødsamtaler fremdeles kan komme gjennom, skriver Excite.

Stopper ikke alt

Jean Labbe, som er president for den nasjonale organisasjonen for franske kinoer, hevdet at dette var et svar på kravet fra kinoer av alle størrelser. Kinoene i landet har ifølge Labbe investert mye for å forbedre komforten og «godkjennelsen av slike signalstoppere er toppen av kransekaka».

Industriminister Patrick Devedjian godkjente fredag avgjørelsen fra Frankrikes post- og teletilsyn om å tillate slike «jammere». Han krevde imidlertid at nødsamtaler og samtaler som foregår på utsiden av de aktuelle lokalene ikke skulle påvirkes av dette utstyret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse