PayPal

Annonse


PayPal sliter

PayPalMandag jobbet PayPal-teamet febrilsk med å reparere betalingstjenesten PayPal. Da hadde brukere av den populære betalingsløsningen opplevd at tjenesten hadde vært ustabil i flere dager, skriver eWeek.

Frem og tilbake

Brukere av PayPal begynte å oppleve feil på tjenesten forrige fredag, da selskapet utførte den månedlige oppdateringen av systemene. Problemene så imidlertid ut til å bli borte i løpet av helgen, men dukket opp igjen på mandag, fortalte talskvinne Amanda Pires hos eBay, som eier PayPal.

Det er ikke klart hvor mange brukere av betalingssystemet som ble påvirket av dette. Pires fortalte at noen brukere fikk tilgang til PayPal, mens andre ikke fikk det. Pires kunne imidlertid ikke fortelle noe om når tjenesten vil være reparert, men fortalte selvsagt at de «jobber med å få det fikset så snart som mulig».

Betalingsløsningen har mer enn 50 millioner brukerkontoer over hele verden. I løpet av årets andre kvartal hadde selskapet neste 78 millioner transaksjoner verdt 4,4 millarder dollar. Dette er en økning på 53 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse